Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Peremiştii nu mai calcă prin biroul lui Călinoiu

PRM Gorj nu va mai purta negocieri cu şefii filialei judeţene a PSD la sediul Consiliului Judeţean. Preşedintele filialei, Ion Fugaru, declară că el şi colegii săi au decis să nu mai calce prin biroul lui Ion Călinoiu până când acesta nu îşi va respecta promisiunea făcută în privinţa celor 10 viceprimari. Cei zece viceprimari au fost ceruţi de PRM Gorj înainte de votul din Consiliul Judeţean pentru alegerea unui nou vicepreşedinte, filiala condusă de Fugaru neobţinând însă nimic în schimbul votului dat pentru Vasile Râbu.

Vicepreşedintele de la nivel naţional al PRM, Costel Avram, a venit luni la Târgu Jiu pentru a purta noi negocieri cu Ion Călinoiu, însă întâlnirea între aceştia nu a mai avut loc. "Nu ne mai prind pesediştii pe la negocieri dacă nu ne fac un document oficial, o invitaţie, în care să ne cheme ei la negocieri dacă au nevoie de voturile noastre. Să ne indice acolo şi locul, care în niciun caz nu va mai fi biroul lui Călinoiu. Ori la ei la partid ori la noi, că nu ne mai ducem noi în biroul de demnitar al lui Călinoiu. Vor discuta cu noi doar pe cale oficială dacă au nevoie de voturile noastre pentru că văd că uită repede ceea ce promit domnii de la PSD şi aşa poate le împrospătăm memoria", spune Fugaru.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: