Peremiştii se întreabă cu ce drept evaluează PDL directorii

Peremiştii de la Gorj critică modul în care democrat liberalii gorjeni procedează în legătură cu directorii de la instituţiile deconcentrate. Dumitru Dascălu, preşedintele PRM  Gorj lansează o întrebare: “Cu ce drept”?

Evaluarea directorilor de la instituţiile deconcentrate din Gorj a reprezentat subiectul de discuţie al peremiştilor în conferinţa de presă. Aceştia nu sunt de acord cu procedura democrat liberalilor şi pun totul pe seama unor interese politice. “Eu cred că evaluarea acestor directori trebuie făcută de omeni care se pricep în domeniul respective, nu cu oameni care îşi dau cu părerea. Asta este încă o dovadă că la ora actuală noi nu suntem conduşi de specialişti, suntem conduşi de oameni puşi pe criterii politice, oameni care nu ştiu nimic altceva decât să aducă bani pentru partid pentru a câştiga alegerile”, a declarat Dumitru Dascălu, preşedintele PRM Gorj.

Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PDL explică motivele pentru care este necesară evaluarea directorilor şi cu ce drept o fac. “Vor fi evaluaţi numai directorii asumaţi de PDL Gorj. Fiind asumaţi de PDL activitatea directorilor de deconcentrate poate influenţa pozitiv sau negativ imaginea partidului prin eficienţa sau ineficienţa activităţii pe care o desfăşoară. Vor fi evaluaţi de o comisie sau de BPJ. Cât priveşte afirmaţiile făcute de domnul Dascălu, le considerăm ca şi pe cel care le emite, caraghioase”, a spus Vâlceanu.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: