Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pescuit ilegal, dar nu din vina pescarilor

Pescarii gorjeni îşi desfăşoară activitatea în mod ilegal, fără a putea fi învinuiţi. Ilegalitatea pescuitului este cauzată de Agenţia Naţională de Pescuit şi Acvacultură care nu a tipărit permisele de pescar pentru acest an, deşi data limită a fost 15 decembrie 2008. În acest context, Nicolae Tonca, directorul Agenţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Gorj, ne-a declarat: ”Pescuitul este ilegal, nu numai în judeţul nostru, ci şi în întreaga ţară. Chiar dacă oamenii au carnetul de pescar şi  cotizaţia plătită la zi, ei sunt în ilegalitate pentru că ANPA nu a emis nici până în prezent permisele de pescuit. Pescarii nu au nici o vină şi sper că nu se vor lua măsuri împotriva lor”.

De asemenea, directorul AVPS Gorj  a mai precizat că până pe 26 martie este interzis pescuitul ştiucii, iar din aprilie şi până în iunie va fi prohibiţie la toţi peşti.

Vizualizări: 69

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: