Pesediştii au pierdut voturile romilor

Romii din Târgu Jiu sunt foc şi pară pe autorităţile locale, dar şi judeţene. Motivul…cei pe care i-au votat sunt nepăsători când vine vorba de problemele lor. Nici măcar nu îşi fac timp să-i asculte. Romii spun că vor avea grijă ca în 2012 să nu mai creadă în minciunile politicienilor.

Liderii romilor din întreg judeţul şi-au dat întâlnire, vineri, 25 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, cu autorităţile locale şi judeţene pentru a-şi spune problemele. Au fost dezamăgiţi să constate că nu au răspuns invitaţiei nici reprezentanţii Primăriei, nici cei ai Consiliului Judeţean „Nu sunt interesaţi de soarta comunităţii de romi, să ne asculte şi nouă problemele, doleanţele cu care ne confruntăm“, a precizat Sorin Bratu, jurist în cadrul Partidei Romilor Pro-Europa.

Aceştia voiau să solicite sprijin în găsirea unor locuri de muncă pentru cei din comunitatea lor. Romii spun că vor răspunde cu aceeaşi monedă la alegerile din 2012. „Considerăm că în 2012 cu siguranţă vor avea nevoie de comunitatea de romi şi atunci o să avem şi noi o poziţie tranşantă. Partida Romilor are multe organizaţii şi în 2012 în ceea ce priveşte procesul de vot comunitatea romă va avea ceva de spus“, a mai precizat Sorin Bratu.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: