Mesajul unui sindicat minier către ALDE: Nu vă jucaţi cu focul!

Informaţia apărută marţi pe surse, potrivit căreia întreaga conducere a Complexului Energetic Oltenia va fi schimbată, a enervat o parte din liderii de sindicat. Ministrul Anton Anton ar fi semnat un raport al Corpului de Control care a constatat prejudicii uriaşe la companie, spun sursele. Sindicaliştii cred însă că este doar un mijloc prin care liderii ALDE vor să îşi extindă controlul asupra companiei.

Sindicatul Liber din EMC Roşia a reacţionat pe pagina de socializare, spunând că în spaţiul public sunt tot felul de „golănii şi mizerii”. Sindicaliştii se întreabă dacă nu cumva interesul celor de la ALDE este legat de drumul Ploştina - Miculeşti sau de numiri pe care deputatul Cupă le mai vrea prin companie. „O fi iarăşi vorba de numiri în companie la care Sorin Boza nu reacţionează? Posibil, cu toate că până acum deputatul Cupă a pus cam tot ce a vrut el. Doriţi să reamintim? Stănculescu la energie e un nume. Credem că nici el nu ştie de ce a ajuns în această poziţie. Se vorbea acum câteva săptămâni de Pităroiu. E clar că rămâne de actualitate acest subiect. Mai trebuiesc şi alţii? Mai reamintim doar că ALDE a susţinut pe posturi de CFL-işti nenumărate persoane din companie. La lopată nu aveţi oferte, domnilor politicieni de la ALDE? Dacă aveţi oferte acolo, vă vom susţine şi noi”, arată Sindicatul Liber EMC Roşia. În mesaj este şi o atenţionare: „Noi vă atenţionăm, nu vă jucaţi cu focul! Credem că este timpul să vă opriţi aici. Gândiţi-vă că orice pas greşit în bunul mers al companiei duce la dezastru pentru Gorj, dar şi pentru Oltenia”.

Şi liderul de sindicat Constantin Creţan crede că factorul politic vrea mai mult control pe CE Oltenia. „Cei de la ALDE vor un om marionetă pe care să îl coordoneze ei”, susţine Creţan, care nu crede că Boza va fi schimbat.

Vizualizări: 2,860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: