13 angajați ai CE Oltenia au Covid

Tot mai mulți angajați ai Complexului Energetic Oltenia cad victime noului coronavirus. S-a ajuns, în prezent, la 13 salariați ai companiei care au fost infectați cu virusul Covid 19. Trei dintre ei s-au făcut bine după spitalizare. Cele mai multe cazuri de îmbolnăviri au fost înregistrate în zona Motru.

În această săptămână, a fost înregistrat și primul deces în rândul angajaților companiei. Un bărbat care avea 54 de ani și care lucra la ELCFU Motru a fost răpus de infecția cu coronavirus. Era în concediu de odihnă de la sfârșitul lunii martie și a murit la spitalul din Drobeta Turnu-Severin.

Ion Rușeț, consilierul Directoratului CE Oltenia, a explicat că s-a ajuns la 13 salariați infectați de când a început pandemia: „Au fost confirmați 13 angajați până la această oră. Unul este decedat, trei sunt vindecați”.

Cele mai multe cazuri au fost înregistrate, așa cum era de așteptat, în zona Motru. „În zona Motru și în zona Roșia sunt problemele. În Motru, știți legăturile cu lucrătorii de la fabrica de confecții. Au fost chestiuni care sperăm să nu se repete. Motru este o localitate care este pe pantă ascendentă privind evoluția acestei pandemii. În Motru, sunt foarte multe persoane izolate, au fost confirmări nu numai pe sectorul de minerit, unde discutăm de patru confirmări, doi de la Lupoaia, doi de la Roșiuța, au fost confirmări la fabrica de confecții, confirmări la persoane care nu sunt încadrate în muncă, un pensionar care a decedat. Sunt situații nedorite, neplăcute și despre care îți este greu să vorbești”, a mai spus Rușeț, la Tele3.

Vizualizări: 6,218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: