Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Peste 100.000 de români sunt în procedură de executare silită pentru restanţe la bănci

Peste 100.000 de persoane fizice din România sunt în procedură de executare silită pentru că nu şi-au plătit ratele la bănci şi există o bancă din Top 5 care are 20.000 de cereri de executare silită, a declarat miercuri pentru NewsIn avocatul Gheorghe Piperea, specialist în insolvenţă şi faliment.

"În luna februarie a fost o explozie de cereri de executare silită pentru persoanele fizice din partea băncilor, iar numărul acestora a depăşit 20.000 la o bancă din Top 5. Dintre acestea, cele mai multe solicitări sunt pentru credite de nevoi personale de 30.000-40.000 lei", a afirmat Piperea, fondator al societăţii "Piperea & Asociaţii", specializată în faliment şi insolvenţă.

"Este vorba despre acele persoane care au contractat credite în aşa-zisa perioadă de boom economic şi acum nu-şi mai pot plăti creditele pentru că li s-au redus salariile sau au fost trimişi în şomaj", a completat el.

Vizualizări: 61

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: