Alege un soft pontaj configurabil pentru monitorizarea orelor lucrate

Pentru a calcula cu precizie salariile angajaților, ai nevoie de un soft pontaj prin care să monitorizezi și să înregistrezi datele despre orele lucrate. Un soft HR are inclusă o funcționalitate dedicată pontajului, care te ajută să centralizezi aceste informații. Pentru a face acest proces mai ușor și mai eficient, este recomandat să utilizezi un soft pontaj configurabil. În acest fel, îl poți adapta nevoilor specifice ale companiei tale și îți optimizezi semnificativ procesul de calcul de salarii.

Beneficiezi de flexibilitate în gestionarea pontajului

Un soft pontaj configurabil, pe care-l regăsești într-un soft HR, îți oferă opțiunea de a personaliza setările și regulile de preluare a pontajului în funcție de cerințele specifice ale organizației tale. Poți configura programul de lucru și alte aspecte legate de preluarea pontajului într-un mod potrivit pentru compania ta. În acest fel, ai la îndemână toate datele necesare pentru a calcula corect salariile angajaților.

Colectezi ușor informațiile despre orele lucrate

Cu toții ne dorim să profităm la maximum de transformarea digitală prezentă în diverse domenii. În ceea ce privește procesele de resurse umane, un soft pontaj configurabil este o necesitate pentru un flux optim de lucru. Având o interfață intuitivă, funcționalitatea dintr-un soft HR îți facilitează înregistrarea rapidă și precisă a informațiilor despre prezența angajaților la locul de muncă.

Cum funcționează softul de pontaj?

Prin intermediul programului, angajații își pot gestiona singuri datele de pontaj, cum ar fi orele la care își încep activitatea, orele de ieșire, pauzele și orele suplimentare. Astfel, elimini nevoia de utilizare a metodelor tradiționale, cum ar fi foile de pontaj, și reduci riscul de erori umane în procesul de înregistrare a prezenței. Totodată, un soft pontaj poate prelua aceste date de la terminalele de acces de tip punch in – punch out, unde angajații trebuie să utilizeze o cartelă electronică.

De asemenea, specialiștii din departamentul de resurse umane pot precompleta datele de prezență într-un soft pontaj, pentru ca înaintea calculului de salarii să efectueze modificări, la nevoie, pentru a avea parte de date precise.

Minimezi erorile în operațiunile de payroll

Atunci când efectuezi calculul de salarii și alte procese de payroll, ai nevoie de date precise legate de activitatea angajaților. Un soft pontaj te ajută să îți reduci la minim riscul unor erori în calculul salariilor, deoarece ai la dispoziție informații corecte despre orele lucrate. Mai mult, cu această funcționalitate disponibilă într-un soft HR, poți genera rapid rapoarte despre activitatea angajaților.

Beneficiază de complexitatea unui software de resurse umane

Alături de un soft pontaj, un soft HR îți oferă numeroase funcționalități de care poți profita pentru a gestiona optim operațiunile de resurse umane. De la administrarea datelor personale și ale documentelor angajaților, până la procesele de recrutare, onboarding, evaluare, training și multe altele, o aplicație de resurse umane este soluția pentru a le realiza cât mai eficient. Un soft HR te ajută să câștigi timp prețios pe care îl poți îndrepta în alte direcții, pentru a-ți dezvolta compania într-un ritm susținut.

Gestionează eficient pontajul angajaților

Dacă vrei să monitorizezi și să centralizezi ușor orele lucrate de angajați, indiferent de programul de lucru și de detalii specifice, ai nevoie de un soft pontaj configurabil. Funcționalitatea pe care o poți regăsi într-un soft HR te ajută să crești eficiența și productivitatea din compania ta, minimizând birocrația și procesele repetitive.

UCMS by AROBS îți poate oferi un soft configurabil de pontaj, care te ajută semnificativ în realizarea calculului de salarii pentru toți angajații. Programul este inclus în aplicația lor de resurse umane, True HR, care acoperă o gamă largă de nevoi din domeniul HR: administrarea personalului, recrutarea, monitorizarea și colectarea pontajului, gestionarea cererilor angajaților și multe altele. Pentru mai multe detalii, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la [email protected] sau la telefon 0720 534 424.

Vizualizări: 397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: