Petra Pătraşcu, şefa „restructurărilor” din CE Oltenia

Direcția de Resurse Umane a CE Oltenia are o nouă conducere. Petra Patricia Pătrașcu este noul șef al direcției începând de luni, 25 ianuarie. Noua șefă de la RUA a fost angajată pe o durată determinată și beneficiază perioadă de probă, transmite administrația CE Oltenia. Unii lideri sindicali cred că ea se va ocupa de implementarea programului de restructurare deja anunţat de companie.

Petra Patricia Pătrașcu a fost prezentată colegilor din conducerea CE Oltenia la ședința de raport de la primele ore ale dimineții. Noua șefă de la Resurse Umane a ținut și un mic discurs, despre care colegii săi au spus că a fost unul "elegant". Administrația CE Oltenia a confirmat numirea sa în fruntea direcției. "D-na Petra Patricia Patrascu ocupă funcția de Director Resurse Umane în cadrul CE Oltenia, începând cu data de 25.01.2016. Deține experiență în managementul corporatist. A fost numită pentru o durată determinată, cu perioadă de probă, conform prevederilor Contractului Colectiv de Muncă, urmând ca Directoratul sa analizeze oportunitatea continuării raporturilor de muncă", a fost răspunsul formulat de administrația CE Oltenia, la solicitarea Pandurul. 

Petra Patricia Pătrașcu are 31 de ani și este originară din Târgu Jiu însă ultimii ani și i-a petrecut în București, acolo unde a și lucrat până în prezent. Este specialistă în resurse umane, iar ultimul loc de muncă a fost la o firmă care a lucrat pentru IBM, cel mai mare furnizor IT din lume.

Direcția de Resurse Umane trece printr-un proces de reorganizare. Până în prezent activitatea direcției a fost coordonată de către Sorin Olaru, director adjunct la Resurse Umane, asta după ce Valentina Trofin, fosta șefă a direcției, a fost revocată din funcție la finele anului 2015 de Directoratul CE Oltenia. "Dl. Sorin Olaru ocupă aceeași funcție pe care a avut-o până în prezent, aceea de Director Adjunct al Direcției de Resurse Umane", au mai spus reprezentanții CE Oltenia. 

Vizualizări: 9,123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: