Petrecere mare de Florii! Primar: Mă aștept să fie multă lume

Veste bună pentru locuitorii din localitatea gorjeană Bengești-Ciocadia și nu numai. După mai bine de 2 ani de pandemie provocată de Covid-19, vestitul târg de Florii din staul Bălcești va fi organizat anul acesta. Anunțul a venit din partea primarului Victor Geogia.

Primarul din Bengești-Ciocadia mai spune faptul că se așteaptă la un număr foarte mare de participanți, asta dacă vremea va fi frumoasă. De asemenea, Geogia a fost contactat și de mai mulți comercianți din Satu Mare sau Alba, dar și din Gorj.

”După doi ani de pandemie, târgul de Florii din satul Bălcești se va organiza. Cu această ocazie vreau să-i invit pe toți cetățenii. Pot să vină, după doi ani de restricții, să bea o bere și să mănânce un mic sau altceva. Este o serbare câmpenească. Sper ca vremea să fie frumoasă. Mă aștept la o participare foarte mare. M-au sunat din Satu Mare comercianți care vor să vină cu ulcele. De asemenea, m-au sunat și din Alba. Am încercat să punem un preț foarte mic, fiind vorba de 12 lei pentru fiecare tarabă. Vrem să reînviem tradițiile. Dacă ne pierde tradiția, ne pierdem și identitatea. Tradiția este de peste 70 de ani. Înainte erau ulcelele de bază, se cumpărau mult în trecut, iar în ele de puneau flori”, a spus Victor Geogia, la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: