Petreceri Covid. Un borcan cu bani dacă se infectează!

Studenți din Tuscaloosa, Alabama, care au fost diagnosticați cu COVID-19, au început să participe la petreceri în oraș și împrejurimi ca parte a unui concurs tulburător pentru a vedea cine se poate infecta cu virusul primul, relatează ABC News.

Consilierul local Sonya McKinstry a afirmat că studenții au organizat „petreceri Covid” ca parte a unui joc de a se infecta reciproc cu coronavirusul care a ucis peste 127.000 de persoane în Statele Unite, afirmând că persoane testate pozitiv sunt invitate intenționat la petreceri.

„Ei pun bani într-un borcan și încearcă să ia coronavirusul. Cine e confirmat cu Covid primul primește borcanul”, a declarat McKinstry, subliniind că „o fac intenționat”.

Șeful pompierilor, Randy Smith, a anunțat Consiliul local că departamentul său a putut confirma existența acestor evenimente, deși la început le-a considerat doar zvonuri: „nu doar medicii de familie ci și autoritățile statului au confirmat acest lucru”.

Smith și-a exprimat îngrijorarea că în ultimele săptămâni astfel de petreceri au avut loc în oraș și împrejurimile din comitatul Tuscaloosa, „unde studenți sau copii ar veni în contact cu pozitivi confirmați”.

Până miercuri Alabama raportase 38.422 de cazuri COVID-19, aproape 11.000 de noi infecții fiind raportate în ultimele 14 zile, potrivit datelor Departamentului de sănătate publică din stat. Cel puțin 947 de persoane și-au pierdut viața în Alabama din cauza coronavirusului.

Vizualizări: 2,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: