Petrescu a stabilit cu Ciurel să dea CS Pandurii în judecată

Directorul Uzinei de Execuţie Foraje (UEF) Motru, Ilie Petrescu, a acţionat în judecată Clubul Sportiv Pandurii pentru recuperarea unor sume de bani pentru forarea unor puţuri în perioada 2010-2011. Petrescu cere 100 de mii de lei de la Pandurii şi spune că a stabilit cu directorul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, să ceară aceşti bani în instanţă.

Ilie Petrescu, directorul de la UEF Motru, a declarat la un post local de radio că lucrarea a fost făcută în 2010-2011, când SNLO i-a cerut să foreze două puţuri la CS Pandurii, fiind probleme cu alimentarea cu apă. „Era o criză cu apa, cu alimentarea cu apă. (...) Am fost solicitat de conducerea SNLO pentru executarea a două foraje la Clubul Pandurii. Acolo am avem rapoarte de activitate, delegaţii, suntem în instanţă cu CS Pandurii. A fost şi domnul primar Cârciumaru când am făcut forajele. Nu am făcut o chestiune infracţională, ci una de interesul judeţului Gorj“, a declarat acesta. Acum, când a revenit la UEF, Petrescu şi-a adus aminte de banii pe care-i datorează Pandurii şi a dat clubul în judecată. Spune că l-a întrebat înainte pe directorul Laurenţiu Ciurel, care a fost de acord. „Nu s-au dat banii. Am acţionat Pandurii pentru că trebuia să rezolvăm treaba, decizia e luată de mai mult timp. E facturată la Pandurii, am înţeles că a fost plătită pe altă societate, dar nu e problema SC UEF Motru. De când am venit aici am început demersurile, am discutat cu domnul director general Laurenţiu Ciurel. Pandurii trebuie să respecte chestiunea asta. Problema am discutat-o şi cu domnul director general Ciurel şi am stabilit-o de comun acord treaba asta pentru câştigarea în instanţă“, a mai declarat Petrescu.

Prunariu, supărat pe Petrescu

Preşedintele CS Pandurii, Mihai Prunariu, nu înţelege de ce Petrescu nu a cerut banii imediat după lucrare şi-i cere acum. „Din actele pe care le-am văzut există o comandă, fără număr de înregistrare, semnată de fostul preşedinte, nu există recepţie, doar o factură tăiată. Din câte am înţeles nici nu s-a găsit banii. Nu ştiu de ce nu au încasat banii atunci, când tot domnul Petrescu era director. De ce nu a încasat atunci, de ce nu a semnat nimeni din cadrul clubului recepţia, asta îl întreb pe domnul Petrescu? Vine după trei ani că vrea banii. Dacă există un proces în instanţă o să ne apărăm şi o să vedem despre ce e vorba“, a declarat acesta supărat.

Petrescu menţionează că imediat după ce a prestat aceste servicii pentru Pandurii a fost schimbat din funcţie şi nu ştie ce s-a mai întâmplat. Fostul director de la UEF Motru, Ion Cojocaru, a declarat că niciodată nu s-a făcut recepţia lucrării. „Am înţeles că s-au executat două foraje acolo şi nu s-au încasat banii. Chiar când eram director s-au făcut demersuri, dar nu au vrut să semneze procesul verbal de recepţie“, a declarat Cojocaru. 

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: