Petrescu a vorbit cu Voiculescu despre o conferinţă de alegere a sa

Preşedintele PC, Ilie Petrescu, a vorbit la Radio Infinit despre problemele din alianţa USL, din care au ieşit, judecând după declaraţiile politicienilor, atât de la nivel local, cât şi central. Petrescu nu a mai vorbit despre o candidatură a sa la Motru, dar a fost deranjat de faptul că a fost numit preşedinte interimar. Şi a luat atitudine. Promite cât de curând o conferinţă de alegere a sa la PC Gorj.  

S-a spus că e destul de greu să se vorbească cu dvs pentru că sunteţi preşedinte interimar. Nu aveţi autoritate sau de ce?

Asta este o diversiune. Am vorbit cu dl preşedinte Daniel Constantin, cu dl preşedinte executiv, Nistor Vasile şi cu dl Dan Voiculescu, domn profesor, şi am căzut de acord că vom stabili regulile jocului şi la Gorj. Nu-i nicio problemă, vom găsi momentul politic al PC în judeţ pentru a organiza conferinţă şi la Gorj.

N-ar fi mai bine dacă aţi face o conferinţă mai repede?

Dacă e să vină cineva… Poate să-ţi ia locul şi cu conferinţă, aşa că… Deocamdată nu am greşit faţă de partidul meu. În trei ani de zile au fost trei- patru preşedinţi.

S-a spus că nu aveţi organizaţii în toate localităţile. Aveţi?

Nu vreau să răspund la asemenea provocări. Avem în toate localităţile. O să mă duc cu adeziunile şi să le arăt că avem fundaţie şi la Târgu Jiu şi peste tot.

Toată lumea spune că veţi pierde..

Cu protocoalele a fost o chestiune formală, chestiile încep când se vor face nominalizările. Din punctul meu de vedere vor fi multe localităţi din judeţ vor fi multe discuţii privind candidaţii pe liste. Doi se ceartă, al treilea câştigă. Eu voi fi al treilea. PC nu se ceartă.

Ce veţi face la Motru?

În februarie va fi o conferinţă care va valida programul PC la Motru pe 8 ani de zile. Vom lansa şi candidatul la Motru şi lista de consilieri locali.

Pentru ce veţi candida la alegeri?

Voi avea o discuţie la Bucureşti şi vom vedea, nu am decis.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: