Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Petrescu cere şi el deblocarea negocierilor

Liderul conservatorilor din judeţ cere şi el PSD Gorj să reia negocierile cu PDL pentru a debloca situaţia din ultimele săptămâni. Fostul senator Ilie Petrescu a tăcut aproape complet în ianuarie şi februarie, neimplicându-se în certurile dintre social-democraţi şi democrat-liberali. Acesta spune acum că blocajul politic are efecte negative la nivel de judeţ şi consideră că reprezentanţii celor trei partide aflate la putere trebuie să facă în aşa fel încât dificultăţile din ultima vreme să fie depăşite. Blocajul politic afectează şi alianţa electorală dintre PSD şi PC, conservatorii, aşa puţini câţi or mai fi constatând că au cam rămas cu degetul în gură la mai bine de trei luni de la alegeri.

„Noi, ca partid, am făcut mereu apel la dialog, pentru că doar aşa putem debloca lucrurile. Cetăţenii Gorjului sunt cei care suferă din această situaţie, iar noi, PC-ul suntem aproape de gorjeni şi nu vrem să-i vedem suferind. Oamenii în teritoriu sunt debusolaţi, nu ştiu ce să mai înţeleagă. De aceea solicit atât deblocarea negocierilor atât pe minerit şi energie, cât şi pe celelalte deconcentrate. Eu, cu domnul Cârciumaru de la PSD şi domnul Manţog de la PDL putem debloca lucrurile. Nu-l exclud pe Victor Ponta, el ca ministru având un program încărcat la Bucureşti. E complicat să participi la toate adunările de la Gorj când ai agenda extrem de încărcată la Bucureşti”, spune fostul senator şi aspirant la deputăţie în toamnă.

Vizualizări: 67

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: