Petrescu: Este exclus să pierd funcţia de consilier

Ilie Petrescu, fost prim-vicepreşedinte P-DD Gorj, nu crede că-şi pierde postul de consilier municipal la Motru. Organizaţia judeţeană a acţionat în judecată Consiliul Local Motru pentru că nu a luat act de excluderea din partid a lui Petrescu şi a altor trei aleşi locali.  Petrescu a profitat de ordonanţa traseismului politic şi a trecut la PSD, iar ulterior a apărut excluderea sa din PP-DD care era datată cu câteva zile înainte de a face pasul spre partidul lui Victor Ponta.  Petrescu mai spune că postul de consilier l-a câştigat singur, fără ajutorul lui Dan Diaconescu, Simona Man sau Robert Filip, actualul lider al PP-DD Gorj.

Reporter: Domnule Petrescu vă temeţi că veţi pierde, după funcţia de prim-vice, şi funcţia de consilier la Motru?

Ilie Petrescu: Acest post de consilier la Motru nu mi l-a dat pe mână şi pe braţe nici Dan Diaconescu, nici Simona Man şi nici unul din organizaţia judeţeană.

Rep.: Domnul Robert Filip a anunţat că dă în judecată Consiliul Local Motru pentru că nu a luat act de excluderea dvs.

I.P.: Vreau să le transmit celor care vor să facă această chestiune, eu îl respect pe Robert Filip, cu care am o relaţie de comunicare şi prietenie, că nu a făcut nimeni munca de partid la Motru pentru lista de consilieri, decât acei patru oameni care au fost din apartament în apartament. Fiecare casă a primit un pom de la Petrescu şi am pus bani din buzunarul nostru pentru campanie electorală. Nu mi-a dat bani nici Dan Diaconescu, nici Simona Man şi nici Robert Filip. Nu pentru bani stau în consiliul local ci am 4.000 de voturi în spatele meu. Pentru asta rămân, nu pentru Consiliul local pentru că nu mă interesează banii din Consiliul local.

Rep.: Credeţi că veţi pierde postul de consilier local?

I.P.: Exclus aşa ceva. Am mai spus, fiecare consilier care a plecat din partid pe ordonanţa 55 nu-şi pierde calitatea de consilier.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: