Filip: Voi face excluderi în masă dacă nu sunt rezultate

Noul preşedinte al PP-DD Gorj, Robert Filip, a declarat ieri că îşi începe mandatul cu o curăţenie masivă în interiorul partidului şi că fiecare membru va fi analizat în funcţie de rezultatele şi voturile aduse la alegerile prezidenţiale. Filip a mai precizat că nu se teme să-şi piardă funcţia de vicepreşedinte al CJ Gorj şi că este important ca Dan Diaconescu să obţină un procent bun la prezidenţiale, ca să aibă cu ce negocia în turul al doilea.

Rep.: Cum vă începeţi mandatul de preşedinte al PP-DD Gorj? Vor fi schimbări?

R.F: Am început de ieri să dăm semnale, să contactăm toţi membrii noştri care au rămas, să strângem rândurile într-un fel sau altul, după care au fost atenţionaţi că în funcţie de rezultatele pe care le vor obţine vor fi excluşi în masă. Începem o nouă organizare alături de oamenii care au rămas fideli. O să încerc să strâng rândurile, să fac curăţenie în partid, cei care au muncit şi au rezultate îi alegem, restul îi excludem în masă. Sunt alţi oameni în spate care vor să muncească.

Rep.: Vă e teamă pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean?

R.F: Nu ţin cu dinţii de această funcţie, dacă nu fac treabă, plec singur. Nu cred că o să negocieze cineva pentru postul meu de vice, nu ţin cu dinţii. O să vedem ce rezultate o să avem. O să propunem şi noi anumite proiecte şi dacă nu vor fi acceptate, vom vota împotrivă chiar dacă nu contează că ei au majoritate oricum.

Rep. : Dacă PP-DD va redirecţiona voturile în turul doi către Klaus Iohannis, nu vă e teamă că o să pierdeţi postul de vicepreşedinte?

R.F: Deocamdată se analizează situaţia asta şi noi trebuie să ne focalizăm pe oameni şi pe numărul de voturi ca să putem discuta, că dacă nu o să fie voturi nu o să avem pe ce negocia. Nu a fost trasată o linie în direcţia asta şi nu cred că o să negocieze cineva pentru postul meu de vice. Dacă ţineam morţiş de acest post, mă duceam la PSD.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: