Petrescu, la un pas de demitere de la UEF Motru

Ilie Petrescu, directorul Uzinei de Execuţie Foraje (UEF) Motru, se aşteaptă să fie schimbat din funcţia de director al instituţiei subordonate SNLO. Petrescu nu se teme că directorul general al SNLO, Daniel Burlan, l-ar putea schimba din funcție, ci mai degrabă vorbește despre schimbare ca despre o ușurare. Petrescu a spus despre UEF Motru că este o unitate sezonieră.

Directorul UEF Motru, Ilie Petrescu, nu a confirmat plecarea lui de la cârma unității, dar nici nu a infirmat că societatea se confruntă cu probleme grave care l-ar fi pus pe șeful SNLO pe gânduri. Petrescu a identificat patru dintre aceste probleme. ”Nu știu dacă voi fi schimbat sau nu. E posibil orice, dar important este să aibă oamenii de lucru. Știe toată lume că încasez banii de la primării foarte greu, UEF este o unitate sezonieră, din noiembrie până în aprilie nu lucrăm la capacitate. Pe de altă parte, utilajele sunt foarte vechi, nu mai pot fi folosite. O altă problemă este plata penalităților la eșalonare. Sunt multe probleme care împiedică funcționarea în bune condiții”, a declarat Ilie Petrescu, directorul UEF Motru.

”Peste tot m-am dus cu umilinţe”

Acesta a mărturisit și faptul că nu i-a fost deloc ușor să conducă unitatea. ”Generalul mi-a acordat ajutor în acești trei ani dar nu a fost deloc simplu. Peste tot m-am dus cu umilințe tot ca să le fie bine la oameni. M-am umilit pentru oameni. Nu pierd nimic, am fost două mandate senator”, a declarat Ilie Petrescu.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: