Petrescu: Nu am voie să intru în UATAA

Candidatul PP-DD Gorj la primăria Motru, fostul senator Ilie Petrescu, a declarat pentru Radio Infinit că actualul edil Dorin Hanu, cheltuiește în neștire banii publici. O panseluță în Motru ar costa 7 euro, în timp ce locuitorii nu au ce pune pe masă. De asemenea, Petrescu a ajuns la concluzia că atmosfera din Motru este ca în timpul regimului bolșevic, având în vedere că posturile locale de televiziune sunt interzise. Mai mult, Petrescu spune că Hanu a interzis celor de la UATAA să-i permită accesul în unitate. Primarul Dorin Hanu neagă acuzaţiile contracandidatului său.

Rep: Nu aveți voie să intrați în UATAA Motru?

I.P.: O să vă chem să vedeți ce reprezintă o instituție cu care noi avem legături și eu nu am voie să intru acolo. Nu am voie să intru în calitate de cetățean, de director care are legătură cu unitatea respectivă datorită domnului Gigacalorie și a directorului care lucrează în această societate. Lucrăm ca într-un sistem bolșevic. Nu avem presă, în Motru sunt interzise canalele de televiziune precum Gorj TV, Tele 3. Nicio televiziune nu poate funcționa pentru că această administrație locală are o teamă de fărădelegile pe care le-a făcut în Motru. Acum nu am voie să intru la UATAA.

Rep: De ce nu vă lasă?

I.P.: Lucrurile în Motru nu pot funcționa și genera decât stări de tensiune și lucruri anormale. Cei care au îndrăznit să dea mâna cu mine la UATAA au fost terorizați. Atrag atenția inginerului Gabriel Pleșa să își vadă de activitatea lui, nu să se ocupe de forțarea oamenilor că îi dă afară din unitate dacă nu semnează adeziune la actualul Gigacalorie.

Rep: Oamenii sunt forțați să îți facă adeziuni la PSD?

I.P.: La Gigacalorie, la cel care conduce orașul Motru. Oamenii sunt forțați.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: