Directori de deconcentrate "uitaţi" în posturi pe site-ul Prefecturii

Foştii şefi ai mai multor instituţii publice din judeţ figurează în continuare ca fiind în funcţii pe pagina de internet a Prefecturii Gorj, deşi unii dintre ei au fost schimbaţi din posturi chiar şi de două luni. Schimbările efective le-au făcut chiar mai marii Prefecturii, cele electronice fiind în responsabilitatea unor subalterni care ori ori au multe alte lucruri de rezolvat ori nu sunt la curent cu numele noilor ştabi din judeţ.
 Foştii şefi de deconcentrate sunt prezentaţi cu date de contact şi adrese de e-mail la secţiunea "servicii deconcentrate" a paginii de internet a Prefecturii. Oricine nu e la curent cu schimbările din ultima perioadă, mai ales că unele au fost abramburite prin tot felul de concursuri şi amânări, poate să aibă oricând o surpriză dacă ia de bună lista de pe site-ul Prefecturii şi formulează o cerere către un director zburat deja din funcţie.
 Printre foştii şefi "uitaţi" virtual în funcţii se numără Vasile Picioruşi, la Direcţia Muncii, Ion Târlea la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, Olimpia Bratu la Direcţia de Cultură sau Vasile Udriştoiu la Direcţia Vamală. Până şi Gheorghe Paraschivu este prezentat ca fiind în continuare şef la Finanţele Publice, deşi el a rămas adjunct al lui Ion Cupă. Surprizele virtuale apar şi la Garda Financiară unde Traian Iana este dat ca şef al instituţiei, deşi, evident, numai despre aşa ceva nu mai e vorba. Situaţia este similară la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, unde, după trei runde de concurs, Traian Pătrăşcoiu a reuşit să preia şefia instituţiei, instituţie care pe site-ul Prefecturii e condusă tot de Alexandru Căruntu, asta poate şi din obişnuinţa ultimilor ani...
 Toţi cei amintiţi au fost schimbaţi din posturi încă din lunile aprilie sau mai. Unii s-au dus la Bucureşti şi de câte trei ori pentru a câştiga concursurile organizate în capitală, iar acum pe site-ul cel mai oficial al judeţului nu s-a aflat încă de numele lor. Prefectul Ion Florescu promite că va îndrepta lucrurile, în sensul că pagina de internet a instituţiei pe care o conduce va fi reactualizată în cel mai scurt timp posibil. El spune că subordonaţii săi au omis să verifice lista cu directorii cei noi şi s-o posteze pe pagina de internet a Prefecturii, Florescu dând asigurări că în scurt timp lucrurile vor fi corectate pentru corecta informare a celor care vizitează site-ul instituţiei pe care o conduce.


Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: