Petrolul Bustuchin a administrat prima înfrângere liderului Ştiinţa Turceni

Liderul campionatului judeţean Gorj, Ştiinţa Turceni, a pierdut primul meci din acest sezon chiar în faţa celei de-a doua clasate, Petrolul Bustuchin. Eşecul înregistrat pe teren propriu de Ştiinţa relansează lupta în campionatul Ligii 4 Gorj după ce Petrolul s-a apropiat la cinci puncte de prima poziţie.

Etapa a 13-a a fost cu ghinion pentru liderul de la judeţ, Ştiinţa Turceni, care a pierdut meciul disputat sâmbătă în compania celei de-a doua clasate, Petrolul Bustuchin. Petroliştii se arătau deja în mare formă de câteva etape şi victoriile acestora la diferenţe mari de scor în unele etape nu au fost întâmplătoare. După o perioadă în care păreau să fi ieşit din luptă, cei de la bustuchin au revenit în forţă şi, chiar dacă s-au impus doar cu 1-0 în faţa liderului, au luat trei puncte chiar pe terenul primei clasate şi rămân în luptă pentru prima poziţie.

Ştiinţa Turceni are 34 de puncte şi se află pe locul I fiind urmată de Petrolul cu 29 de puncte. Podiumul e completat după etapa a 13-a de Vulturii Fărcăşeşti, o echipă care, de asemenea, are doar un eşec în acest tur în care a acumulat 28 de  puncte iar în ultima etapă a reuşit scorul etapei, 6-2 în deplasare cu CS Novaci. Campioana egalurilor în acest sezon, cu şapte rezultate  de egalitate, Jiul Rovinari, a remizat şi în această etapă, scor 2-2  la Dinamo Inter Stăneşti. Şi ultima clasată, Petrolul Stoina, a reuşit în etapa a 13-a un rezultat bun, remizând pe teren propriu, scor 2-2, în meciul cu Viitorul Negomir.

Galerie foto



Vizualizări: 2,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: