Petrolul Stoina a schimbat liderul la judeţ

Etapa a şasea din Liga 4 Gorj a adus rezultate surpriză şi schimbarea liderului din campionatul judeţean. Petrolul Stoina a reuşit performanţa de a administra prima înfrângere liderului din primele cinci etape Jiul Rovinari, şi a ajutat astfel CSO Turceni să urce pe primul loc în clasament.

Jiul Rovinari a pierdut şefia în clasamentul Ligii a 4-a Gorj după etapa a şasea în care echipa din Rovinari a fost învinsă în deplasarea de la Stoina. Petrolul a câştigat, scor 3-1, confirmând forma bună a echipei care este neînvinsă în acest sezon dar rămâne pe locul patru după o serie de rezultate de egalitate.

Jiul Rovinari a pierdut prima poziţie din clasament după ce a suferit primul eşec al sezonului iar CSO Turceni a urcat pe locul 1, cu 14 puncte acumulate după patru victorii şi două rezultate de egalitate. Echipa din Turceni rămâne neînvinsă după ce s-a impus cu scorul de 3-1 în deplasarea de la Ţînţăreni. A treia clasată din Liga 4, Petrolul Ţicleni, se menţine pe poziţia a treia după ce a câştigat în deplasarea de la Mătăsari cu scorul de 2-0. Scorul etapei a fost realizat la Bustuchin. Acolo unde Petrolul a trecut cu 4-2 de Viitoprul Negomir.

 Rezultatele etapei a şasea, Liga 4

Minerul II Mătăsari - Petrolul Ticleni 0 - 2

Petrolul Stoina - Jiul Rovinari 3 - 1

Unirea Țînțăreni - CSO Turceni 1 - 3

Petrolul Bustuchin - Viitorul Negomir 4 - 2

Internațional Bălești - Minerul Motru 3 - 0

Galerie foto



Vizualizări: 1,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: