ACS Viitorul s-a întors de la Miercurea Ciuc bătută şi fără antrenor

Adus la Târgu Jiu după un debut slab în campionat al echipei ACS Viitorul, Eugen Trică a plecat după primul eşec al noii echipe. Nu pentru că ar fi fost demis fără explicaţii, cum a fost despărţilrea de Flavius Stoican, ci pentru că a primit o ofertă de nerefuzat din Liga 1.

Eugen Trică s-a aflat sâmbătă la ultimul meci ca antrenor la ACS Viitorul Târgu Jiu. Echipa olteană a evoluat pe terenul de la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, în etapa a 13-a a Ligii 2 unde a pierdut, scor 3-1 pentru gazde. Tot sâmbătă seară antrenorul ACS Viitorul a ajuns la Craiova, să urmărească din tribună meciul viitoarei sale echipe, ”FC U”. Astfel, echipa antrenată de Trică în ultimele şase etape, şi neînvinsă de cinci etape, s-a întors acasă şi bătută dar şi fără antrenor.
Trică și-a dat acordul să revină pe banca celor de la FC U Craiova, echipă care nu i-a prelungit contractul după ce în primăvară o promova în Liga 1. Atunci, la despărțirea de clubul lui Adrian Mititelu, fostul mijlocaș spunea că nu se va mai întoarce niciodată la clubul oltean, după cum a informat liga2.ro. Au trecut cinci luni de atunci și Trică arată acum că a uitat nedreptatea care i s-a făcut sau poate o priveşte ca pe o reparaţie morală.

Trică a preluat ACS Viitorul Târgu Jiu după ce echipa s-a despărțit de Cristian Lupuț și o conduce din septembrie 2021. A condus-o în cinci meciuri de Liga 2 și nu a pierdut niciun joc. Are trei victorii (2-1 cu Poli Timișoara, 2-1 cu Unirea Constanța și 3-1 la Poli Iași) și două remize (1-1 la FC Buzău și 0-0 cu Metaloglobus). Cu toate că a spus că nu va mai reveni la Târgu Jiu, antrenorul Cristian Lupuţ ar putea fi varianta de antrenor ideală pentru ACS Viitorul în acest moment, acesta cunoscând bine jucătorii pe care i-a pregătit din vară, sau ar putea primi o şansă antrenorul local Gabriel Răscol, cel propus să ia locul lui Flavius Stoican în primăvara acestui an.


După 13 etape, ACS Viitorul ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 2, cu 14 puncte acumulate, 11 dintre acestea fiind strânse cu Eugen Trică pe bancă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: