Găman, al doilea semieşec cu Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a ajuns la al doilea semieşec cu noul antrenor Mario Găman pe bancă. Gorjenii au remizat şi în meciul cu Progresul Ezeriş, scor 1-1, după ce precedentul meci cu ACS Viitorul 2 se încheiase cu acelaşi scor.

Pandurii a ajuns la al doilea rezultat de egalitate consecutiv cu antrenorul Mario Găman pe bancă. Deşi echipa a prestat un joc bun şi cu Progresul Ezeriş, gorjenii nu au avut noroc nici la revenirea lui Găman pe stadionul din Târgu Jiu.

Jucătorii s-au întrecut în ratări şi l-au supărat pe noul tehnician care a considerat nemeritat acest rezultat. “Un egal, din punctul meu de vedere, nemeritat. Băieţii au respectat ce le-am cerut, au făcut o partidă foarte bună, dar ne lipseşte golul. Am avut foarte multe situaţii de a marca, multe faze fixe. La vizionare le-am arătat aceeaşi fază, cu venirea mijlocaşilor Ezerişului în linia unu, dar dacă nu eşti organizat şi concentrat până la ultimul fluier al arbitrului, din păcate, ieşi de pe teren învins”, a constatat cu amărăciune Găman după meci precizând că dorea să câştige la revenirea sa pe stadionul din Târgu Jiu: „Pentru mine, asta înseamnă faptul că astăzi am pierdut 2 puncte. Trebuie să găsim soluţiile cele mai bune în momentele care contează. Sunt foarte supărat, îmi doream foarte mult să câştigăm pentru că jucam acasă şi voiam să debutăm cu dreptul. Nu vreau să comentez arbitrajul, lumea a văzut că ei trebuia să primească un roşu clar”. Şi la acest meci cei de la Pandurii au avut absenţe importante pe teren, jucătorii accidentaţi având în continuare probleme iar alţii nefiind complet refăcuţi sau pregătiţi suficient după recentele probleme medicale.

Vizualizări: 660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: