ACS Viitorul Târgu Jiu s-a despărţit de Trică după șase meciuri

ACS Viitorul Târgu Jiu a rămas fără antrenor după doar şase etape de la numirea lui Eugen Trică. Antrenorul se va întoarce la FC U Craiova, unde, după ce promova cu echipa în Liga 1, spunea că nu va mai reveni niciodată.

În condiţiile actuale, ACS Viitorul Târgu Jiu este nevoită să-și caute un nou antrenor, după despărțirea de Eugen Trică. Trică va prelua din nou echipa lui Adrian Mititelu, aflată într-o situația grea în acest moment în Liga 1 după 14 etape, aflată abia pe locul 13 din 16, cu 13 puncte acumulate. Acesta se întoarce acum la formația de care se despărțea de fiecare dată după ce reușea să o promoveze, mai întâi în Liga 2, iar apoi în Liga 1, în sezoane consecutive. Prima dată s-a întâmplat după o ceartă cu patronul, iar a doua oară după ce și-a terminat contractul și nu a fost menținut pe bancă.

La meciul disputat sâmbătă, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (locul 12, 13 puncte), în etapa a 15-a a Ligii 1, echipa a fost condusă de pe bancă de preparatorul fizic, gorjeanul Dan Vasilică, după ce echipa a rupt contractul după doar trei jocuri de campionat cu Flavius Stoican, pe motiv că acesta nu ar fi respectat cerințele de ordin tactic ale patronului. Clubul oltean a început sezonul de Liga 1 cu Adrian Mutu antrenor, despărțirea de acesta producându-se după jocul din etapa 11.

Echipa lui Nicolae Sarcină este nevoită acum să-și caute din nou antrenor sau poate va face rocada, cu trecerea lui Trică la Craiova și revenirea lui Flavius Stoican pe banca formației din Târgu Jiu, după cum scrie liga2.ro.

În cariera de antrenor, Eugen Trică a mai condus ca principal echipele Juventus București, CFR Cluj, UTA Arad, Al-Ittihad (Arabia Saudită), Politehnica Iași, Metalul Reșița, Sportul Snagov și Turris Oltul Turnu Măgurele.

Vizualizări: 824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: