Roşu a recunoscut că CSM a avut şi noroc la Sibiu

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a reuşit o primă victorie în acest sezon. Meciul dintre CSU Sibiu – CSM Târgu Jiu s-a încheiat cu scorul de  80-87, iar şeful secţiei de baschet a recunoscut că echipa din Sibiu a avut mari probleme de lot.

Adrian Roșu, şeful secției de baschet a CSM Târgu Jiu, s-a declarat mulţumit de prima victorie a echipei sale din acest sezon. Oficialul a recunoscut că echipa a profitat la Sibiu şi de faptul că lotul gazdelor a fost incomplet.

„Mă bucur că am reușit prima victorie în campionat. Toți știm valoarea echipei din Sibiu și toți știm că startul lor de campionat nu a fost cel dorit. Am avut un meci foarte greu și poate că dacă echipa din Sibiu ar fi avut lotul complet și nu ar fi avut probleme de efectiv și meciul ar fi avut poate altă balanță. Important este că am reușit să câștigăm. Îmi felicit echipa pentru dăruirea de care a dat dovadă și sunt convins că această victorie ne va ajuta foarte mult în perspectiva meciurilor care vor urma”, a spus Adrian Roșu, expert sportiv şi coordonator la secția de baschet pentru  site-ul oficial al CSM Târgu Jiu.

Porter Troupe a fost cel mai bun jucător al CSM Târgu Jiu la acest meci. Americanul a totalizat 22 de puncte, 2 recuperări şi 3 pase decisive. Evoluţii excelente au avut şi Stefan Glogovac cu 17 puncte, Kevin Allen cu 15 puncte dar şi Malik Morgan cu 14 puncte şi Brandon Sly cu 12 puncte. Pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi Titus Nicoară care a reuşit 7 puncte, dar care a făcut şi o apărare foarte bună, reuşind şi 8 recuperări. Ahmed Bashir nu a fost folosit în această confruntare, fiind nerefăcut după o accidentare.

Etapa viitoare CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu CSM Galaţi. Meciul din etapa a-8-a a LNBM este programat pentru data de 13 noiembrie 2021.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: