Petrolul Stoina, la primul punct al sezonului în meciul cu Jiul Rovinari

Ştiinţa Turceni este lider detaşat în campionatul judeţean Gorj şi după etapa a 11-a, etapă în care ultima clasată din acest moment,  Petrolul Stoina, a schimbat podiumul Ligii 4. Remiza de la Stoina dintre Petrolul şi Jiul Rovinari a făcut ca formaţia neînvinsă în acest sezon să piardă  locul de pe podium.

În ceea ce priveşte prima  clasată, situaţia în campionatul judeţean rămâne neschimbată, iar Ştiinţa Turceni este liderul care conduce detaşat, cu 31 de puncte, şi nici un meci pierdut în actualul sezon. Echipa din Turceni nu a avut deloc emoţii în meciul din etapa a 11-a cu Avântul Baia de Fier,  impunându-se  cu scorul de 5-0. Câştigătoare în derby-ul de la Ţicleni, Petrolul Bustuchin  a ajuns la  23 de puncte şi se află pe locul doi în clasament, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în meciul cu petroliştii de la Ţicleni. Una  dintre  echipele bune de la judeţ, Vulturii Fărcăşeşti, a profitat de  pasul greşit făcut de Jiul şi a urcat pe podium  după  victoria  obţinută în deplasare, 3-0 cu Parângul  Bumbeşti Jiu. 

Vulturii au acumulat 22  de puncte şi sunt  acum  la  un punct de Jiul Rovinari, echipa de pe locul  4 care a furnizat surpriza neplăcută a etapei.  Chiar dacă rămâne neînvinsă în  acest sezon, Jiul Rovinari nu a reuşit să se impună pe terenul ultimei clasate, Petrolul Stoina, care reuşeşte abia în etapa a 11-a să ia primul punct.  În aceeaşi zonă a clasamentului se mai află acum şi CS Novaci, locul 5 cu 20 de  puncte, dar şi Petrolul Ţicleni, care are 17 puncte şi  ocupă locul şase. 

Galerie foto





Vizualizări: 513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: