CSM Târgu Jiu ar putea renunţa la Rick Curry Jr.

Ultimul eşec al echipei de baschet masculin a CSM Târgu Jiu l-a făcut pe antrenorul Claudiu Alionescu să analizeze mai atent problemele din lotul său. Acesta a indentificat faptul că americanul Rick Curry nu se ridică la nivelul aşteptărilor sale şi CSM Târgu Jiu s-ar putea despărţii de acesta din iarnă.

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au părut să înceapă bine noul sezon, dar după prima victorie de la Miercurea Ciuc şi un meci câştigat în Cupa României, echipa lui Claudiu Alionescu nu a mai reuşit nici o victorie.  

Cu doar o victorie în campionat şi patru meciuri pierdute, gorjenii nu pot spera la prea multe de la acest sezon. Claudiu Alionescu este însă optimist şi crede că rezultatele vor apărea, deşi recunoaşte că are probleme în lot: „Am mai spus-o, dacă muncim corect zi de zi, rezultatele vor apărea. Nu peste noapte, pentru că suntem o echipă nouă, cu un roster care conţine doar doi jucători străini, dintre care, din păcate, unul este mult sub nivelul nostru ca şi aşteptări, şi astfel ne este foarte greu să ne batem de la egal la egal cu echipe gen Mediaş”.  

Alionescu se pregăteşte deja să completeze lotul în pauza de iarnă şi primul vizat pentru o despărţire de gorjeni este americanul Curry: „Eu sper că, dacă vom reuşi să facem şi una-două mutări în lot, după pauza de iarnă, în 2020, vom arăta mult mai bine pe teren. Americanul Curry nu se ridică deloc la aşteptările noastre, am avut o ultimă discuţie cu el, i-am explicat acest lucru, sper să înţeleagă, dacă nu va trebui să facem modificări”.

CSM  Târgu Jiu a început noul sezon doar cu un jucător străin, sârbul Jovan Djurasevic,  care s-a adaptat foarte bine la Târgu Jiu. În ceea ce-l priveşte pe Rick Curry, acesta a venit după debutul în noul sezon înlocuind un alt american, Xavier Williams, care nu se ridica la pretenţiile echipei.

Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: