Piaţa de la Băleşti, blocată de un aviz

Legumicultorii din Băleşti vor trebui să mai aştepte până ce vor putea să-şi vândă legumele din grădini aproape de casă. Administraţia locală a construit o piaţă agroalimentară care stă închisă din cauza unui aviz.

Piaţa a fost realizată pe un teren al Primăriei Băleşti, lângă drumul naţional, în apropierea intersecţiei spre satul Tălpăşeşti. Lucrările au fost finalizate de câteva săptămâni, însă piaţa nu poate fi folosită de localnici pentru că primăria nu a obţinut un aviz de la societatea care deţine conducta de gaze care traversează terenul respectiv. „Am finalizat piaţa, dar încă nu putem să-i dăm drumul deoarece aşteptăm să ne vină avizele necesare funcţionării acestui obiectiv. Mai trebuie să primim un aviz de la Transgaz pentru că pe acolo trece o conductă de alimentare cu gaze. Doream să îi dăm drumul, dar trebuie să respectăm legislaţia. Am discutat cu reprezentanţii Transgaz, au spus că vor răspunde, dar nu au spus când”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Băleşti.

Administraţia locală a alocat 50 de mii de lei pentru construcţia acestei pieţe, lucrările fiind realizate de angajaţii SC Util Local, firma Consiliului Local Băleşti.

Vizualizări: 680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: