Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Picioruşi lucrează deja la Registrul Auto

Vasile Picioruşi şi-a început de ieri munca la Registrul Auto Român, după ce a fost numit şef al filialei din Gorj. Fostul director executiv al Direcţiei Muncii îl va avea ca director adjunct pe Gheorghe Corici, cel care a condus RAR Gorj în toată perioada post-revoluţionară. Picioruşi spune că a făcut deja cunoştinţă cu viitori săi colaboratori şi, după prima zi de muncă se declară convins că va face faţă cerinţelor acestei noi funcţii. "Cred că am capacitatea managerială de a asimila procedurile şi normele de lucru de aici. Evident că îmi propun câteva lucruri pe care vreau să le fac, printre ele fiind fluidizarea modului de verificare a maşinilor şi mai ales îmbunătăţirea imaginii instituţiei. La Direcţia Muncii nu mai puteam să rămân sub nicio formă pentru că la cât am văzut că nu sunt de dorit acolo în câteva săptămâni sigur mi se trimiteau controale peste controale şi tot mi se găsea vreo bubă în cap pentru a mă îndepărta", afirmă Picioruşi.
 Activitatea la Direcţia Muncii Gorj a fost apreciată public de şeful PNL Gorj, Dan Ilie Morega, deputatul precizând că instituţia a pierdut un bun manager. Morega a menţionat că acesta a fost şi motivul pentru care Picioruşi, membru al PDL, a fost păstrat în funcţie în guvernarea liberală, liderul PNL Gorj declarându-se surprins că fostul director şi-a pierdut funcţia tocmai când partidul său a revenit la putere.


Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: