Pintilii: „Aştept să se înţeleagă cluburile, merg cu plăcere la Steaua”

Mihai Pintilii e încântat de transferul său iminent la Steaua. Pintilii nu se teme de temperamentul fierbinte al patronului şi nici nu poartă pică Stelei pentru că l-a refuzat acum 5 ani. Pandurii îl cer pe Răduţ la schimb.

Pintilii e la un pas să devină al treilea pandur de bază care migrează spre Ghencea în ultimul an, după Gabi Matei şi Chiricheş. Dacă vor lua 500 de mii de euro pe căpitan, pandurii vor ajunge la 1,85 milioane încasate de la Gigi Becali pe 3 jucători!

Încântat să meargă în Ghencea

Pintilii la Steaua, o mutare ce se poate parafa chiar astăzi. Mijlocaşul de 27 de ani ar redeveni astfel coleg cu Matei şi Chiricheş, plecaţi pe 650 de mii, respectiv 700 de mii de euro în Ghencea. Steliştii şi-au luat ţeapă până acum cu Matei dar au dat lovitura cu Chiricheş, fundaşul fiind printre cei mai bine cotaţi jucători din liga 1. Pintilii speră ca trazacţia să se realizeze cât mai repede şi să arate ce poate la Steaua.  „De interesul Stelei am citit doar prin ziare. N-am niciun stres pentru că nu sunt disperat să plec. Dacă e să se întâmple un transfer e foarte bine pentru mine, dacă nu, tot e ok. Eu mai am contract cu Pandurii încă doi ani. N-am discutat niciodată cu Reghecampf. Acum nu pot să zic că dacă mă va oferta Steaua, voi refuza. Nu, din contră, merg cu plăcere. Dacă e să se întâmple foarte bine, dacă nu, viaţa merge înainte”, spune jucătorul de 27 de ani care nu se teme nici de relaţia cu Gigi Becali, patron care l-a criticat în trecut pe Pintilii pentru jocurile acestuia de la naţională. „Ăsta e patronul ce să faci, fiecare riscă atunci când se duce nu- Rişti să te batjocorească sau să te laude, acum vom vedea, dacă ai evoluţii bune, depinde doar de tine. Aştept cluburile să se înţeleagă”, mai zice Pintilii care a auzit şi de opţiunea Vaslui. „Am înţeles că era ceva şi de la Vaslui dar nu ştiu dacă cele două cluburi s-au înţeles. Probabil că dacă s-ar fi înţeles, aş fi fost deja la Vaslui. A fost probabil o ofertă mai mică şi nu le-a convenit celor de la Pandurii.”

Accidentat la naţională

În momentul de faţă, Pintilii e accidentat după un antrenament efectuat la echipa naţională. Pintilii ratează astfel turneul echipei lui Piţurcă din Austria şi Elveţia tocmai când se pregătea să-i arate lui Piţi că e om de bază în campania pentru preliminariile Mondialului din 2014.  „Mi-a zis domnul Pompiliu Popescu să ţin piciorul în gips două săptămâni, că am nu ştiu ce tendinită. Nu e ceva foarte grav, oricum trebuia să stau în perioada asta, e mai bine să-l ţin imobilizat. În viaţă se mai întâmplă şi din astea”, mai zice jucătorul care e mândru de faptul că a fost convocat constant la naţională în ultimul an. „Cred că e cea mai mare performanţă a mea că sunt mereu în atenţia echipei naţionale, cred că orice jucător vrea să ajungă acolo. E destul de mare realizarea ţinând cont că vin de la o echipă care până acum era mică, bine că şi acum tot mică e, Pandurii. Îmi pare foarte rău totuşi că ratez turneul din Austria şi Elveţia”.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: