Pintilii şi Nasser nu vor juca la Ploieşti

Antrenorul Ionuţ Badea are deja probleme de lot pentru jocul cu Astra din etapa viitoare. Tehnicianul gorjenilor nu se poate baza la acest joc pe fundaşul central Pintilii care a acumulat patru cartonaşe galbene şi va fi suspendat dar nici pe algerianul Menassel Nasser care este tot accidentat. Nasser îşi reluase antrenamentele săptămâna trecută dar durerile au revenit şi a mai luat câteva zile de pauză, aseară acesta reluând alergările uşoare.

Pintilii este unul dintre jucătorii care au evoluat titular meci de meci din prima etapă, fie că a jucat fundaş central sau mijlocaş la închidere. După accidentarea lui Nasser fundaşul central a fost reprofilat la mijlocul terenului, acum tehnicianul fiind nevoit să caute alte soluţii pentru a-l înlocui şi pe acesta, ambii jucători care evoluau pe acest post devenind indisponibili pentru meciul de la Ploieşti. Acum Ionuţ Badea va fi nevoit să apeleze probabil la Murgan sau să reprofileze un alt jucător pe acest post. Deşi lotul este destul de numeros, problemele încep să apară şi soluţii se găsesc destul de greu pe bancă, acolo unde se află doi jucători transferaţi recent şi care se antrenează încă separat de echipă, Vranjkovici şi Maksumici, precum şi columbianul Mejia care în acest tur nu intră în vederile antrenorului Badea.

Jucătorii nu aplică şi în deplasare ceea ce li se spune

În ceea ce priveşte problemele din teren ale unora dintre jucătorii săi, Badea este convins că aceştia înţeleg ceea ce le spune dar consideră că le-a furnizat prea multe informaţii într-un timp foarte scurt. „Jucătorii înţeleg ce le spun, la început a fost mai greu pentru că era o cantitate mare de informaţie pe care a trebuit să o stopez treptat după care încet lucrurile s-au reglat”, a spus Badea precizând că nu îşi explică de ce în deplasare aceştia nu mai aplică în teren ceea ce li se spune la antrenamente: „Nu pot să spun că înţeleg acasă şi în deplasare nu. Sunt factori care contribuie pozitiv sau negativ la rezultatul unui joc”.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: