Pîrvulescu: Fiul meu vine să ia puncte

Meciul dintre Pandurii şi Gaz Metan Mediaş de sâmbătă prilejuieşte un duel inedit între preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu,  şi fiul acestuia, Paul Pîrvulescu. Paul Pîrvulescu a început fotbalul la Gaz Metan Mediaş de unde a ajuns la echipa naţională de tineret, acum fiind component de bază al formaţiei din Mediaş.  Echipele celor doi se vor întâlni în acest week-end la Târgu Jiu, Pandurii abordând jocul cu Gaz Metan din postura de „lanternă roşie”, iar Mediaşul venind din postura de lider al Ligii I.

Gorjean la origini dar stabilit la Mediaş, Eugen Pârvulescu a fost implicat mult timp şi în conducerea clubului din Mediaş, în urmă cu un an renunţând la echipa din oraşul natal pentru Voinţa Sibiu cu care a reuşit promovarea în Liga a II-a. În această vară Pîrvulescu senior a fost numit preşedinte la Pandurii Târgu Jiu. Fiul său joacă însă în continuare la Mediaş, refuzând în vară toate propunerile de transfer.  Preşedintele Pîrvulescu nu crede că e o problemă că fiul său va juca în meciul contra 4echipei sale apreciind că acesta este profesionist şi ştie ce are de făcut.  „Da, băiatul meu joacă la Gaz Metan Mediaş dar una e una şi alta-i alta. Paul e jucător profesionist şi îşi apără culorile clubului lui cum e şi normal. Chiar am vorbit cu el pe tema asta, cei de la Gaz Metan vin aici şi e normal să îşi dorească să ia puncte”, a spus preşedintele Pîrvulescu care doreşte ca Pandurii să obţină cele trei puncte puse în joc pentru că nevoie mai mare de ele: „Cei de la Gaz Metan vin să câştige la Târgu Jiu sau să plece cu puncte dar noi sperăm să nu fie aşa. Noi avem nevoie mai arzătoare decât ei. Ei au acumulat deja zece puncte şi stau mai bine decât noi în clasament dar aşa e de obicei, fiecare echipă şi fiecare jucător merge să câştige fiecare partidă”.

Pandurii ocupă ultima poziţie în clasamentul Ligii I şi vor juca sâmbătă, de la ora 20:00 cu ocupanta locului I, Gaz Metan Mediaş.

Paul Pîrvulescu joacă la naţionala de tineret

Paul Pîrvulescu are 22 de ani şi este component al naţionalei de tineret a lui Emil Săndoi fiind un jucător care promite şi o mare speranţă a fotbalului românesc. Dorit în vară de mai multe echipe din ţară, precum FC Vaslui sau Steaua, Pîrvulescu a preferat să joace în continuare la Mediaş unde este titular în echipa lui Cristi Pustai. Pîrvulescu junior a evoluat titular în toate cele patru partide ale acestui sezon, trei dintre acestea evoluând timp de 90 de minute. Jucătorul este cotat de site-ul german de transferuri transfermarket.com la un milion de euro  sau chiar mai mult, sumele vehiculate în vară pentru un eventual transfer în ţară fiind cam la jumătatea cotaţiei sale. (D.C.)

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: