Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Piţurcă a plătit pentru panduri ?!

Un scenariu greu de imaginat a apărut ieri în presa centrală. Motivul pentru care Piţurcă s-ar fi supărat pe Becali ar fi acela că Piţi ar fi plătit din propriu buzunar nu mai puţin de 1,2 milioane de euro pentru a-i aduce de la Pandurii pe Stanca, Martinovic şi Păcurar, iar apoi patronul ar fi refuzat să-i înapoieze banii! „Nu este nimic adevărat, nu am dat niciun ban din propriu buzunar pentru a aduce jucători!”, a dezminţit însă Piţurcă în cadrul celei mai mediatizate conferinţe de presă din ultimii ani. Piţi a precizat că pentru cei 15 jucători aduşi în această vară la Steaua s-au plătit 2,4 milioane de euro, dar nu a detaliat pentru fiecare jucător în parte. „Pe cei care i-a transferat ar fi trebuit să plătească Steaua 5-6 milioane dacă nu aş fi negociat eu!” s-a bătut cu pumnul în piept fostul antrenor din Ghencea care confirmă astfel că a adus jucători sub valoarea lor de piaţă.

Oficialii pandurilor susţin că Stanca, Martinovic şi Păcurar au fost cedaţi la Steaua fără o sumă de transfer. Care este adevărul?

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: