Piţurcă a uitat de Pintilii

Rămaşi fără niciun jucător la naţionala mare după accidentarea lui Chiricheş, Pandurii au motive de supărare. „Piţurcă trebuia să-l cheme pe Pintilii!”, e convins preşedintele Pârvulescu. Căpitanul pandurilor nu e însă supărat că a ratat convocarea pentru meciurile cu Belarus şi Albania.

Singurii panduri ajunşi vreodată la naţionala României, Chiricheş şi Pintilii, nu au prins lotul pentru meciurile cu Belarus şi Albania. Dacă la Chiricheş cauza a fost o accidentare, Pintilii a fost uitat de Piţurcă în ciuda formei foarte bune prin care trece căpitanul pandurilor.

Piţi i-a preferat pe Bourceanu sau Lazăr

Dacă cu ceva timp în urmă, pandurii doar visau să aibă jucători la naţională, acum sunt supăraţi că unul din cei mai buni jucători ai lor a fost ignorat de Piţurcă. „Pintilii a avut doar arcada spartă după accidentarea de la Târgu Mureş. Sincer mă aşteptam ca el să fie convocat la naţionala mare condusă de Victor Piţurcă pentru evoluţiile lui din ultimele jocuri. Din păcate nu suntem noi selecţioneri. Consider că Pintilii este unul dintre cei mai buni şi cei mai în formă închizători la momentul actual din fotbalul românesc şi cred că merita să fie selecţionat. Dar mergem înainte, Pintilii ştie şi el că are valoare, a fost deja acolo la lot, e un vis pentru el să revină şi sunt convins că îşi doreşte în continuare să fie chemat la naţionala mare”, spune preşedintele Pârvulescu. Pe postul lui Pintilii, Piţurcă i-a preferat pe Cociş, Costin Lazăr sau Bourceanu. „Nu sunt dezamăgit că nu am fost chemat. Eu îmi continui treaba la Pandurii şi dacă domnul Piţurcă o să considere că am loc la naţională o să mă cheme. Pentru meciurile astea probabil a considerat că nu merit să fiu acolo, asta e viaţa merge înainte. Cum data trecută nu m-am aşteptat să mă cheme, nici acum nu sunt supărat că nu a făcut-o”, a spus Pintilii care are ochiul tumefiat şi arcada cusută după lovitura dură încasată de la Issa Ba la Târgu Mureş.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: