Pandurii s-a despărţit de patru jucători după încheierea turului

Pandurii Târgu Jiu are un lot tot mai subţire după venirea noului antrenor Călin Cojocaru. În prima săptămână au plecat de la echipă David Ioan şi Robert Lică, ambii solicitând rezilierea contractelor, iar în ultimele zile antrenorul a mai renunţat la doi jucători, portarul Iulian Dinu şi fundaşul Bogdan Vişan.

În această săptămână alţi doi jucători din lotul echipei Pandurii au părăsit echipa reziliind contractele cu clubul. Antrenorul Călin Cojocaru a spus încă din prima săptămână petrecută pe banca gorjenilor că nu tolerează indisciplina şi chiar a suspendat doi jucători, Nichifor şi Vişan, unul dintre cei doi revenind între timp la pregătire cu echipa.

Acum portarul Iulian Dinu şi fundaşul Bogdan Vişan nu vor mai face parte din lotul echipei Pandurii, ei părăsind deja cantonamentul echipei. După ce i-a fost reziliat contractul lui Ioan David şi lui Robert Lică, Pandurii nu se vor mai baza pe Dinu şi Vişan care au reziliat şi ei contractele în ultimele zile. Cojocaru spune că el nu a venit să dea afară pe nimeni ci jucătorii se autoexclud de la echipă: „Eu nu am venit să dau afară pe nimeni, dar am un regulament care impune respect faţă de staff, şi al staff-ului faţă de ei. Se autoexclud dacă nu respectă anumite lucruri.  Pe această cale ne-am despărţit de Dinu, David, iar Vişan, la fel, o să rezilieze. Fără disciplină şi atitudine corespunzătoare nu se poate face nimic. Nu numai la fotbal, niciunde. Jucătorii care nu se integrează aici şi nu se implică 100% nu au ce să caute. Sunt la o echipă mare şi trebuie să dovedească. Nichifor a fost suspendat pentru partida trecută, acum a revenit la pregătire”. Adrian Nichifor, suspendat pentru partida cu Concordia Chiajna, s-a antrenat o săptămână separat de echipă dar de luni a revenit la pregătire cu lotul. Chiar dacă au plecat patru jucători în ultimele două săptămâni, Pandurii nu duce lipsă de fotbalişti pentru că antrenorul Călin Cojocaru a cooptat în lot mai mulţi juniori ai clubului iar doi dintre ei au debutat deja la meciul cu Concordia Chiajna.

Vizualizări: 582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: