Plantele uscate, adevăraţi vampiri energetici

Există anumite plante decorative care, deşi sunt frumoase, nu se recomandă să le ţinem în apartamente şi în nici un caz în camerele în care dormim. Sunt aşa numitele plante vampiri energetici de care ar trebui să ne ferim şi să le expunem pe cât posibil pe terase în aer liber. Nu toate plantele vampiri energetici  intră în categoria celor care trebuie ţinute departe de casă. Anumite plante îi ajuta pe unii oameni, iar altora le pot face rău. Totul depinde de sistemul energetic al fiecărei persoane în parte.

Pentru cei care nu cunosc termenul, un vampir energetic poate fi şi o persoană, dar şi o plantă. Dacă în cazul oamenilor, aceştia pot deveni vampiri energetici  funcţie de starea prin care trec la un moment dat, oboseală, stres sau chiar o boală, plantele pot fi vampiri energetici în funcţie de specia din care fac parte. Sunt anumite plante de care trebuie sa ne ferim şi nu ar trebui să le ţinem în casă.

Orhideea  este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărâţi, cu voinţa slabă. Pentru aceştia, orhideea funcţionează diferit şi le absoarbe energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifestă dimineaţa şi în timpul nopţii.

Feriga este şi ea un puternic vampir energetic şi nu se ţine de regulă în casă. Pentru a se putea dezvolta normal feriga are nevoie de foarte multa energie. În living sau o cameră de zi o puteţi aşeza lângă un televizor, absorbindu-i acestuia toată energia negativă.

Chiparosul deşi este un  puternic purificator al aerului, nu este indicat să-l avem în locuinţele noastre. În antichitate era numit şi arborele morţii.

Tuia la fel ca şi chiparosul este plantă vampir şi se creşte doar în exterior. Plantată în camera unde petreceţi mai mult timp, vă poate pune chiar viaţa în pericol.

Florile uscate sunt şi ele vampiri energetici, dar într-o măsură mai redusă decât cele doar vestejite. În general, materia moartă atrage întotdeauna energii negative. Florile naturale tăiate sunt donatori energetici doar până când încep să moară. Din acest moment ele devin vampiri energetici şi încep să absoarbă energia casei, de aceea nu păstraţi niciodată prea mult timp florile în vază.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: