Plătit să bată un miner de la Cariera Roşiuţa

În data de 01.03.2013, orele 23:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au organizat un flagrant lui M.I., de 36 ani, din Municipiul Motru,  judeţul Gorj, care cu intenţie în perioada decembrie 2012 - februarie 2013, l-a instigat pe T.C.V., de 23 ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj, să-i producă vătămări corporale grave lui M.A., de 34 ani, din Motru, promiţându-i suma de 1000 lei şi plătindu-i în avans suma de 200 lei.

Cei doi s-au deplasat la staţia de concasare din cadrul Carierei Roşiuţa, unde lucrează M.A., în scopul de ai produce leziuni fizice acestuia prin folosirea unui corp dur (ţeavă metalică). Cu această ocazie cei doi au fost surprinşi de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, iar în acest fel acţiunea acestora a fost întreruptă.

Cu prilejul efectuării unei percheziţii corporale asupra lui M.I., au fost găsite 2 spray-uri lacrimogene, un binoclu, o ţeavă metalică şi o cagulă de culoare neagră, acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În fapt în cursul lunii februarie 2013, T.C.V., s-a desistat făcând un denunţ prin care arăta că a fost instigat de M.I., să exercite acte de violenţă asupra lui M.A., de natură să-i producă vătămări corporale grave.

În cauză s-a întocmit dosar penal, M.I., a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la vătămare corporală gravă, dispunând faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 29 zile şi interdicţia de a se apropia sau de a lua legătura cu celelalte persoane implicate în cauză.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: