Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjeanul cu șanse la alegerile europarlamentare

Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) a stabilit duminică, 27 ianuarie 2019, lista finală a candidaților la alegerile europarlamentare care vor avea loc în 26 mai 2019.

Gorjeanul Alin Cristian Mituță este pe locul al cincilea pe listă, după Dacian Cioloș, Dragoș Pîslaru, Dragoș Tudorache și Ramona Strugariu.

„România trebuie să rămână ancorată la nucleul dur al Europei. La primul cerc concentric de valori. Acest lucru va fi posibil doar prin prezența oamenilor competenți, onești și harnici în toate instituțiile relevante. Începem cu epicentrul democrației europene: Parlamentul European. E vremea oamenilor care au umblat mai mult pe coridoarele universităților decât pe culoarele tribunalelor“, a declarat Vlad Voiculescu, coordonator PLUS al campaniei pentru alegerile europarlamentare. (A.A.)

Vizualizări: 2,920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: