Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cioloș, ales președintele PLUS

Fostul premier Dacian Cioloş a fost ales, sâmbătă, preşedinte al Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate (PLUS), la Convenţia Naţională a formaţiunii. Numărul total al delegaţilor care au votat a fost 1.557, Cioloș având șapte voturi împotrivă. S-au înregistrat şi şase abţineri. Cioloş a fost singurul candidat la şefia partidului. Votul a fost electronic, delegaţii putând să îşi exprime opţiunea de pe telefoane, tablete sau laptopuri.

Dacian Cioloș a susținut un discurs în cadrul căruia a vorbit despre importanța implicării și misiunea PLUS: „Suntem mai mulți decât credeam. Nu mai suntem singuri. Însă de la singurătate, acum, trebuie să trecem la încredere, să ne cultivăm încrederea unii în alții. Au trecut prea mulți ani în care am fost încurajați să o pierdem. Oamenii au nevoie să le dăm speranță. De aceea am făcut acest partid, pentru că am simțit această singurătate și am simțit-o într-un anumit fel, mai ales după ce s-a terminat 2016 și a început 2017 și pentru că singura soluție pentru cei care se simt singuri este să arătăm că putem fi împreună".

Convenția a fost deschisă de mărturia unui supraviețuitor al tragediei din Clubul Colectiv, Adrian Albu: „Acum 39 de luni, eu am supraviețuit, dar sora mea nu (…) Avem  obligația să ridicăm această țară”.

PLUS are aproape zece mii de membri după o lună de la înființare. 

Vizualizări: 1,145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: