Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trei ingineri merg la Dăncilă să explice problemele de la CE Oltenia

Senatorul PSD Scarlat Iriza a spus că va merge cu colegii lui Florin Cârciumaru - senator și Mihai Weber - deputat la prim-ministrul Viorica Dăncilă, pentru a-i explica problemele pe care Complexul Energetic Oltenia le are din cauza certificatelor de carbon.

“Vrem să îi cerem să nu mai plătească taxa de 2% pe cifra de afaceri și ca măcar 25% din costul certificatelor să se întoarcă înapoi la companie pentru investiții. Vrem să mergem toți trei să îi explicăm ce se întâmplă la Complexul Energetic Oltenia, pentru că toți trei suntem ingineri și percepem fenomenul. Bine, și dânsa este tot inginer”, a spus Iriza la Radio Infinit.

Senatorul spune că a făcut un calcul, iar costul certificatelor pentru energia produsă anul trecut este de 290 de miliane de euro, doar o parte fiind cumpărate. Termenul limită pentru achiziționarea acestora este de 30 aprilie. (A.A.)

Vizualizări: 5,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: