Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PNL revine cu precizări în cazul lui Troacă

Liderii de la fostul PDL Gorj au revenit cu un comunicat de presă pentru a „explica“ situaţia primarului Mihăiţă Troacă, în actualul PNL. Partidul susţine că „Mihăiţă Troacă a fost suspendat de drept din partid, pe baza reglementărilor privind funcţionarea Partidului Democrat Liberal, în momentul respectiv“. Dar, Mihăiţă Troacă a fost condamnat definitiv la un an cu suspendare, în data de 19 iunie 2014, înainte de fuziunea cu PNL. Fostul statut PDL, preluat de noul PNL, spunea că în cazul de „condamnare penală, pentru infracţiune săvârșită cu intenție, în România sau în orice țară democratică“ se impune radierea. Practic, acesta nu ar fi trebuit să mai facă parte din PDL şi nici din noul PNL. Acum, după cum se precizează în comunicat, „Mihăiţă Troacă se supune reglementărilor noului Partid Naţional Liberal şi îşi pierde de drept şi automat calitatea de membru PNL“, fiind invocat Articolul 22, Alin (5): „Persoana condamnată penal definitiv pierde de drept şi automat calitatea de membru PNL”. 

În fapt, de la înfiinţarea noului PNL s-a demonstrat că aplicarea statutului pentru cei care au probleme cu legea nu este prioritate a partidului, ci doar o încercare de a da bine în faţa românilor.

 

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: