Po st de director înfiinţat pentru Vasile Râbu

Vasile Râbu a fost numit director adjunct la MedservMin. Acesta şi-a început activitatea în cadrul societăţii al cărui acţionar majoritar este CE Oltenia de la începutul acestei luni. Pentru a-l scăpa pe Râbu de Mina Motru, care este în prag de închidere, conducerea unităţii şi cea a complexului au fost nevoite să-i înfiinţeze acest post. Societatea era condusă până acum doar de directorul general Valentin Mogoe şi de directorul medical Speranţa Bălan.

Faptul că fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vasile Râbu va ajunge director adjunct la MedservMin se vehicula de ceva vreme, însă acum a devenit o certitudine. Membrii Adunării Generale a Acţionarilor a societăţii au aprobat înfiinţarea postului şi totodată numirea lui Râbu. Poate că şi implicarea sa în campania electorală l-a ajutat să dobândească acest post. Acesta spune că nu va dura mult timp până ce se va acomoda cu noul job. „Am început activitatea de director adjunct la MedservMin cu data de 1 iulie. Am venit aici prin detaşare, aşa au decis AGA de la MedservMin şi conducerea CEO. Trebuie să văd acum cu ce ne ocupăm, în câteva zile probabil că intru pe făgaş. Ne ocupăm de contracte, să aducem venituri mari în societate”, a declarat Vasile Râbu.

Mina Motru va fi coordonată de aici înainte de Adrian Giurcău, fostul şef RUA de la Cariera Roşiuţa. Exploatarea de subteran mai are activitate până în luna septembrie, după care va fi închisă. Cei peste 300 de salariaţi vor fi transferaţi la carierele din zonă, Roşiuţa şi Lupoaia.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: