Poarta, bat-o vina !

Supărat după eşecul cu Suceava de pe teren propriu, Andrieş a pus rezultatul negativ şi pe seama diferenţei dintre portarii celor două echipe. În timp ce suceveanul Şelaru a fost omul meciului, Rădulescu şi Jelovcan s-au chinuit în faţa raidurilor moldovene. Gorjenii îi duc dorul lui Dragomir.

Pentru Energia, eşecul cu Suceava a fost al doilea consecutiv, după cel de la Bacău. Pentru Andrieş şi compania urmează 3 meciuri foarte importante cu Timişoara, Dinamo şi Cluj.

Dorul de Dragomir

Energia a avut în ultimele sezoane un portar solid, experimentat pe care s-a putut baza. E vorba de veteranul Florin Dragomir care în ciuda stilului său mai „nebun”, îşi făcea treaba între buturi. Ei bine din această vară, gorjenii au rămas fără Dragomir din cauza unor neînţelegeri financiare. Portarul chiar a făcut pregătirea de vară cu Energia, dar a plecat înainte de startul sezonului. Locul său a fost luat de un goalkeeper sloven, Rok Jelovcan, nefamiliarizat cu campionatul românesc.

În ciuda gabaritului scăzut, slovenul a impresionat la început. În ultimul meci însă, atât Jelovcan cât şi Rădulescu, au fost luaţi la ţintă de antrenor pentru evoluţia mai slabă. „Sunt dezamăgit. Diferenţa cred că a făcut-o poarta. Aţi văzut, poarta noastră inexistentă în anumite momente ale jocului, poarta lor şi-a făcut treaba exact când a trebuit. Am luat gol şi de la zece metri, trebuia şi poarta să-şi facă treaba. Anul trecut poarta îşi mai făcea treaba”, a declarat cu amărăciune Andrieş. Anul trecut, Dragomir era numărul unu în poartă şi poate cu un efort financiar, ar fi putut fi păstrat.

„Băieţii şi-au dorit victoria, au muncit… A fost un meci care s-a jucat până în ultima secundă. S-a văzut dorinţă de a câştiga, determinare, am fost acolo. Din afară e mult mai simplu, mai uşor, poate am făcut şi eu greşeli, până la urmă am pierdut, şi toată lumea e de vină.”    Liviu Andrieş, antrenor Energia

2 – puncte a strâns Energia din primele 3 meciuri ale sezonului. Urmează acum jocurile cu Timişoara, Dinamo şi Cluj

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: