Pod blocat de copacii căzuţi. Vezi efectele ploilor în Gorj!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a dat publicităţii noi date cu privire la efectele inundaţiilor în Gorj:

-   Comuna SamarineştiPodul ce face legătura între Samarineşti şi satul Broşteni este blocat de copaci. Se intervine la faţa locului pentru deblocarea podului de către un echipaj de pompieri militari cu un ofiţer, 5 subofiţeri şi o autospecială complexă de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Motru, sprijiniţi de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Samarineşti şi un utilaj greu de la CEO – Cariera Roşiuţa;

- Comuna Samarineşti, satul Locea, lunca Motrului – sunt inundate aproximativ 150 ha teren agricol ca urmare a revărsării afluenţilor râului Motru.

- Comuna Samarineşti, satul Locea – este inundat DJ 671 B prin scurgeri de pe versanţi şi băltiri.

-   Comuna Bolboşi, sat Ohabasunt inundate aproximativ 4 ha de teren agricol. Se intervine la faţa locului de către CLSU Bolboşi şi 8 lucrători de la SGA Gorj pentru relizarea apărării de mal prin supraînălţare cu 150 de saci cu nisip.

-   Comuna Văgiuleşti, sat Cîrciu Sunt inundate 5 ha de teren .

-   Comuna Dăneşti, sat Barza DJ 663 a fost închis temporar în zona podului de peste pârâul Şasa, din cauza nivelului apei, care trece peste covorul asfaltic, având o adâncime de aproximativ 30 cm, pe o lungime de 30 de m. La faţa locului se află o echipă de intervenţie din cadrul Întreprinderii de Drumuri şi Poduri Gorj care efectuează lucrări de decolmatare a podului cu un utilaj Hidromek.

-   Oraş Novaci, strada Gruiului un beci al unei case de locuit inundat. Intervine un echipaj din cadrul G.I. Novaci cu o electropompă pentru evacuarea apei.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: