Poliţe de asigurare pentru şefii Minprest

Societatea Minprest Serv Rovinari plăteşte anual câteva sute de euro pe poliţe de asigurare de răspundere profesională pentru membrii Consiliului de Administraţie (CA) şi pentru directorul Gabriel Giorgi. Practic, unitatea plăteşte o asigurare pentru situaţia în care şefii unităţii ar lua decizii care să creeze prejudicii societăţii.

Consiliul de Administraţie al societăţii Minprest Serv Rovinari este format din 5 membri. Pe numele fiecăruia dintre membri dar și al directorului Gabriel Giorgi unitatea încheie anual polițe de asigurare de răspundere profesională. Acesta se ridică anual la 60 euro/persoană/an. Societatea poate primi în contul acestor poliţe sume de până la 10.000 euro de persoană asigurată în situaţia în care deciziile pe care administratorii unităţii sau directorul le vor lua vor conduce la prejudicierea societăţii. Adunarea Generală a Acționarilor se va întruni în şedinţă ordinară stabilită pentru data de 30 octombrie, unul dintre punctele de pe ordinea de zi fiind tocmai reînnoirea acestor poliţe pentru încă un an, cele vechi expirând în luna noiembrie. Directorul unităţii spune că suma pe care trebuie să o plătească este una nesemnificativă. "Conform Ordonanţei 109, an de an se face licitaţia respectivă. Legea te obligă. În cazul în care iei decizii care prejudiciază unitatea trebuie să ai o asigurare, să fii sigur că se plătesc prejudiciile respective către unitate. E o sumă foarte mică", a declarat Gabriel Giorgi, directorul societății Minprest Serv Rovinari.

PREMIU

Camera de Comerţ şi Industrie a clasat Minprest pe locul I în topul naţional al firmelor din România la domeniul servicii, categoria întreprinderi foarte mari, pentru rezultatele din 2014. Premierea va avea loc în data de 5 noiembrie la Romexpo. Conducerea unităţii va lua parte la premiere iar pentru participare va plăti o taxă de 1400 de lei, sumă percepută de organizatori pentru trofeu, diplomă şi catalogul evenimentului.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: