Poliția a deschis dosar penal după scandalul PSD-PNL de la Slivilești

Scandalul care a avut loc duminică între candidatul PSD la Primăria Slivilești - primarul Sorin Bucurescu și echipa candidatului PNL - Constantin Loghin s-a lăsat cu dosar penal.

Potrivit IPJ Gorj, la data de 20 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizaţi de către un bărbat de 42 de ani, din Comuna Slivileşti, cu privire la faptul că în ziua de 20 septembrie a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Slivileşti, în urma unor discuţii contradictorii, doi bărbați de 42 și 47 de ani, din comuna Slivilești, au exercitat acte de violență asupra acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, a transmis IPJ Gorj.

Duminică a avut loc un scandal în comuna gorjeană Slivilești, unde primarul PSD Sorin Bucurescu a oprit mașina lângă echipa de campanie a candidatului PNL, Constantin Loghin.

"Bă, nesâmțâțâlor, ce căutați pe la poartă pe la oamenii ăștia?", le-a strigat primarul. "Ce nu au oamenii ăștia, măgarilor?", le-a mai spus acesta, moment în care a fost împins de un liberal.

"Ce faci mă, dai în mine?", "Ați pus masca pe bot la copii", "Te bați cu mine? Filmează, domnișoară, candidat PNL se bate cu mine", mai striga Bucurescu.

Vizualizări: 2,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: