Scandal electoral la Slivilești - VIDEO

Mai sunt câteva zile până la alegeri, iar spiritele devin încinse între candidați. Duminică a avut loc un scandal în comuna gorjeană Slivilești, unde primarul PSD Sorin Bucurescu a oprit mașina lângă echipa de campanie a candidatului PNL, Constantin Loghin.

"Bă, nesâmțâțâlor, ce căutați pe la poartă pe la oamenii ăștia?", le-a strigat primarul. "Ce nu au oamenii ăștia, măgarilor?", le-a mai spus acesta, moment în care a fost împins de un liberal.

"Ce faci mă, dai în mine?", "Ați pus masca pe bot la copii", "Te bați cu mine? Filmează, domnișoară, candidat PNL se bate cu mine", mai striga Bucurescu.

Spre finalul scandalului, la fața locului au venit și polițiștii.

Filmarea a fost postată pe pagina de socializare de candidatul PNL: "Stimați cetățeni vă postez un clip video ce demonstrează ca suntem ținuți sub piciorul acestor două personaje din localitatea în care trăim! Mai exact de catre cele mai nocive persoane care s-au îmbogățit din furtul banului public și care ne amenință și ne umilesc pe noi, cetățenii cinstiți și onești ai acestei comune (Slivilești) care e prizonera acestor hoți ce sunt mână în mână cu organele de ordine"

Candidații la funcția de primar pentru alegerile din 27 septembrie:

Bucurescu Sorin (PSD) - primar în funcție

Constantin Loghin (PNL)

Diana Roibu (PER)

Lucian-Valentin Lambu (ADN)

Mihai Bunoiu (PMP)

Vasile Stoichitescu (Pro România)

Vizualizări: 3,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: