Primar: A fost cea mai mizerabilă campanie

Ultimele zile de campanie electorală sunt tot mai agitate în rândul candidaților la alegerile locale. Pe lângă lupta din teren, și în mediul virtual se dau bătălii tot mai aprinse. Primarul din Roșia de Amaradia, de exemplu, se plânge de un șir lung de atacuri pornite împotriva sa pe rețelele de socializare din spatele unor conturi false. “Nu am întâlnit o campanie mai mizerabilă ca acum în Roșia de Amaradia”, a răbufnit Liviu Cotojman.

Primarul este de părere că miza contracandidaților săi nu este Primăria, ci Consiliul Local. Acesta s-a plâns de atacuri intense în mediul online pe ultima sută de metri din campania electorală. „Sunt supărat de modul cum unii folosesc conturi false și scot tot felul de minciuni. Încolțesc orice cetățean care îmi ia apărarea. Nu am întâlnit o campanie mai mizerabilă ca acum în Roșia de Amaradia în condițiile în care și ei știu foarte bine că lupta pentru primărie nu e pentru ei. Toată lumea știe că primar va fi tot Liviu Cotojman, numai că luptă pentru majoritatea în Consiliul Local ca apoi să pună un vice și să se comporte ca niște bombardieri pentru că nu fac altceva decât să blocheze activitatea primăriei”, a declarat Liviu Cotojman.

Ultima zâzanie din Consiliul Local a fost pe marginea asfaltării unui drum. Proiectul inițiat de primar a trecut în final, dar nu cu unanimitate de voturi, așa cum se aștepta primarul. „Am avut un proiect să asfaltăm un drum. Consilierii PSD au votat împotrivă chiar dacă știau că votează degeaba împotrivă, m-au întrebat de ce asfaltez acum. Acum a venit momentul și pentru acel tronson de drum. Ca să vedeți câtă răutate și câte s-au mai întâmplat în această campanie electorală”, a mai spus Cotojman, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: