Poliţia Comunitară foloseşte maşini de la SRI

Poliţia Comunitară care se află în imposibilitatea de a-şi achiziţiona maşini noi pentru a interveni la solicitări, motiv pentru care conducerea a primit câteva maşini vechi de la instituţii precum Serviciul Român de Informaţii, Centrul de Tineret şi de la Centrele de Metrologie din Craiova şi Vâlcea. Chiar dacă sunt vechi, maşinile primite le sunt de mare ajutor poliţiştilor comunitari.

Poliţia Comunitară are în prezent în dotare 16 maşini pentru a-şi desfăşura activitatea şi pentru a face faţă la intervenţii. Anul trecut, poliţia comunitară trebuia să achiziţioneze două maşini noi însă din cauza crizei financiare şi a lipsei banilor acest lucru nu a mai fost posibil. Ion Tudor, şeful poliţiei comunitare, susţine că în această situaţie s-a văzut nevoit să accepte câteva maşini primite cu titlu gratuit de la unele instituţii care nu se mai foloseau de ele. Astfel, poliţia comunitară a luat maşini de la Serviciul Român de Informaţii, de la Centrul de Tineret şi de la Centrele de Metrologie din Craiova şi Vâlcea. „Lipsa banilor ne-a afectat şi pe noi. Anul trecut trebuia să cumpărăm două maşini noi pentru intervenţii însă acest lucru nu a fost posibil din cauza crizei şi a bugetului mic şi a trebuit să renunţăm. În această situaţie ne-am văzut nevoiţi să acceptăm maşinile primite cu titlu gratuit pentru care le mulţumim celor care ni le-au dat. Am primit două maşini de la Serviciul Român de Informaţii, trei de la Centrul de Metrologie din Craiova şi Vâlcea, de la Impozite şi Taxe şi de la Centrul de Tineret pentru că nu mai aveau nevoie de ele iar nouă ne sunt de folos. Chiar dacă sunt mai vechi, le reparăm şi ne facem treaba cu ele pentru că alte posibilităţi nu avem. Ca şi mărci, maşinile sunt Dacia Break, Aro, Dacia Solenza şi un Wolkswagen”.

Cu toate că maşinile primite au o vechime de peste 10 ani, poliţiştii comunitari sunt foarte mulţumiţi de ele. „Sunt binevenite maşinile şi ne bucurăm de ele pentru că ne putem face treaba în condiţii bune. În felul acesta putem interveni în toate situaţiile şi de fiecare dată când este nevoie”.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: