Poliția locală, chemată la petrecere. Amendă!

Locatarii unui bloc din Târgu Jiu au sesizat în urmă cu două seri Poliția Locală, cu privire la faptul că sunt deranjați de muzica și țipetele care se aud dintr-o locuință.

“N.M.N, autorul petrecerii, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei, în conformitate cu dispozițiile legale în acest sens”, a comunicat Poliția Locală Târgu Jiu.

Potrivit legii, tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00-8.00 și 13.00-14.00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora, se sancționează contravențional cu amendă de la 500 la 1.500 lei.

De asemenea, repetarea contravenției într-un interval de 24 de ore de la constatarea primei fapte se sancționează cu amendă de la 2.000 lei la 3.000 lei sau prestarea a 70-120 de ore de activități în folosul comunității.

Vizualizări: 2,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: